Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text
   Forenkle driften og reduser driftskostnadene med våre intelligente sikkerhetsstyringssystemer

   Intelligente sikkerhetsstyringssystemer

   Businessmen talking together in lobby

   Utfordringer

   Nå mer enn noen gang er det behov for økt sikkerhet i bygninger

   Terrortrusselen har endret karakter, fra å gjelde bevoktede mål som flyplasser og transportknutepunkt, til å omfatte ubeskyttede mål som hoteller, kjøpesentre og museer. Nye trusler krever nye strategier som vil redusere risikoen og driftskostnadene, sikre inntektsstrømmen og være i samsvar med stadig endrende sikkerhetsforskrifter.
   • Løsninger

    Våre intelligente sikkerhetsstyringssystemer integrerer nødlys, tilgangskontroll, innbruddsalarmer, brannalarmer og videoovervåking for å gi omfattende sikkerhetsdekning. De gir også reduserte installasjonskostnader og totale eierkostnader over tid.
   • Fordeler

    Schneider Electric bruker utprøvde metoder for å redusere tiden og utgiftene som kreves for å sikre bygninger gjennom forhåndsplanlegging og intelligent integrering av sikkerhets- og bygningssystemer. Sømløs integrering gir forbedret sikkerhet og intelligent drift.
   • Differensiering

    Våre intelligente sikkerhetsstyringssystemer kan integreres sømløst med de mest avanserte tredjepartssystemer, og har brukervennlige grensesnitt som øker produktiviteten. Åpne plattformer og bakoverkompatibilitet sikrer fleksibilitet og skalerbarhet slik at du enkelt kan håndtere fremtidige integreringer.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.