Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text
   Store datasentre

   Store datasentre

   Løsninger for livssyklusen til datasentre større enn 1 MW

   • T5-datasentre

    I denne kundevideoen diskuterer konsernsjef for T5 Data Centers oppsettet for sitt datasenter, og hvorfor de valgte Schneider Electric som sin infrastrukturpartner.

   • Kjølige løsninger på et kjølig sted

    Schneider Electric har installert det første EcoBreeze-systemet i Amerika! Se hvordan det nye sentrale flaggskip-anlegget til Cogeco Data Services i  Barrie Ontario bruker utstyret vårt for å holde utstyret sitt kjølig.

   • Kjølig og effektiv samlokalisering

    DataBanks sentrale datasenteranlegg holdes kjølig og blir mer effektivt med datasenterløsninger fra Schneider Electric.

   • Utover det digitale sykehuset

    Mercy Health er en toppmoderne helsetjenesteorganisasjon som har samarbeidet med oss om alle deres datasenterbehov i løpet av de siste seks årene. Samarbeidet med Schneider Electric gjorde at Mercy kunne endre forretningsmodellen sin fra et sykehus støttet av et datasenter til et datasentersystem som støtter sykehus.

    Trang gang i et IT-rom.

    Utfordringer

    Du trenger et datasenter som holder tritt med den eksplosive farten til skybasert virksomhet og stordata i dag. Det må være pålitelig, effektivt og skalerbart samtidig som det sikrer dine data. Du må overvåke og kontrollere hele den fysiske infrastrukturen ved å automatisere og integrere datasenteradministrasjon, for å forbedre resultatene.
    Produktbilde av en mann som står foran IT-serverrommet.

    Store datasenter

    Hvorfor samarbeide med Schneider Electric?

    • Bildet viser: Ikon for datasentre og nettverk Datasenterløsninger med full service Schneider Electric er den ledende leverandøren innen datasenterløsninger med full service, fra stativ og rad til rom og bygninger.
    • Life Is On | Schneider Electric Store datasentre Vår forenklede og optimaliserte tilnærming forbedrer pris, hastighet, ytelse, tilgjengelighet, skalerbarhet og effektivitet.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.