Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Hyperkonvergerte IT-løsninger

   for VDI og ROBO

   • Hyperkonvergert IT Løsninger til store datasentre, Virtual Desktop-infrastruktur, eksterne kontorer og avdelingskontorer

    Vi samarbeider med alle ledende leverandører og er fullstendig kompatible med deres modulære fysiske infrastrukturer.

    Mann og kvinne snakker om energistyring i et datasenter
   • StruxureWare for datasentre

    Denne programvaren gir økt synlighet, slik at du kan ta raske og velinformerte beslutninger for å optimalisere bedriftens ytelse og ressursene.

   • PowerChute: Strømvern for virtuell IT

    Finn ut hvordan PowerChute kan gjøre det enklere å beskytte den virtuelle infrastrukturen deres med fleksibel virtuell maskinmigrering og prioriteringsalternativer ved strømbrudd.

    Hyperkonvergerte referansearkitekturer

    Validerte strømstyringsløsninger som består av racker og kabinetter, kraftdistribusjonsenheter (PDU), avbruddsfri strømforsyning (UPS) og sikkerhetssystemer.  Programvaretillegg og API-er som forenkler integrering.
    • InfraStruxure Komplette fysiske infrastrukturløsninger til nettverksskap, serverrom og datasentre som er raske og enkle å konfigurere, sette i drift og operere.
    • PowerChute nettverksavstengning Beskytt det fysiske og virtuelle IT-miljøet mot trusler mot IT-tilgjengeligheten
    • Smart-UPS
     Millioner av IT-folk verden over stoler på at Smart-UPS beskytter deres utstyr og kritiske data mot kostbare strømbrudd, ved å levere pålitelig nettverkskraft på en pålitelig og effektiv måte.
    Life Is On | Schneider Electric

    Utfordringer

    Kontoret ditt opererer på én enkelt IT-enhet som må holdes på nett. Du må kunne se forstyrrende hendelser slik at du proaktivt kan flytte applikasjonene, data og brukere til en annen hyperkonvergert node. Du må kunne skalere programvaren som defineres i datasentret i 2U-konvergerte noder. Du trenger innsyn i kraft og kjøling, slik at du kan opprettholde høyest mulig tilgjengelighet og effektivitet.

    Hvorfor velge Schneider Electric?

    • Tidsikon Strømstyringssystemer Racker og kabinetter, kraftdistribusjonsenheter (PDU), systemer for uforstyrret kraft (UPS) og sikkerhet. Programvaretillegg og API-er som gir enklere bruk og integrering.
    • Life is on | Schneider Electric StruxureWare for datasenter Legger til rette for bedre kommunikasjon mellom IT-tjenesteadministrasjonen (ITSM) og DCIM-plattformene for en mer sammenhengende ressurshåndtering.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.