• Default Alternative Text

  Brann- og sikkerhetsløsninger

  Komplette sikkerhetsløsninger for dine behov. Vi leverer et fullintegrert sikkerhetssystem, og er din totalleverandør av brann- og sikkerhetssystemer.

business man uses smart phone near a control panel

Et fullintegrert sikkerhetssystem

Behovet for å begrense tilgang, sikre eiendom og skape trygge arbeidsplasser blir stadig viktigere som følge av økende kriminalitet og trusler. Det å finne tekniske løsninger som passer dine behov, kan være en utfordring. Schneider Electric har mer enn 30 års erfaring innen sikkerhetsbransjen. Vi tilbyr løsninger som er tilpasset dine behov, basert på analyser utført i samarbeid med kunden. Systemene kan enten leveres uavhengige av hverandre eller integreres i et toppsystem.
Uklart bilde av mennesker som går på en flyplass

Toppsystem

Våre uavhengige sikkerhetsløsninger kan integreres i Esgraf presentasjonsystem, som gir økt effektivitet og høyere sikkerhet. En integrert løsning gjør systemene enklere å administrere, uavhengig av lokasjon.
 • Brann- og sikkerhetsløsninger Schneider Electric er din totalleverandør av brann- og sikkerhetsløsninger

  Hvorfor samarbeide med Schneider Electric?

  • Integreringsikon Med en enkel og brukervennlig applikasjon reduseres opplæringstiden Sikkerhetspersonell kan raskt lære å forstå og betjene flere sikkerhetssystemer. Integrert video, adgangskontroll, innbruddsalarm, brannalarm og belysning betyr et sikrere miljø.
  • Integreringsikon En delt infrastruktur gir lavere installasjons- og utvidelseskostnader Ved å integrere ikke bare sikkerhetssystemer, men også andre driftstekniske systemer, oppnår man større effektivitet. Bevegelsessensorer kan registrere om det er noen i rommet slik at du kan spare energi, og registrere innbrudd etter stengetid.

  Fakta

  • Blått håndtrykksikon Sikre samsvar: «Helsesektoren har flere tilfeller av overfall på arbeidsplassen enn noen annen bransje.»  ENA-rapport 2010
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.