Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Løsninger for prosessautomatisering

   Fremtiden til anlegget ditt ligger i dine hender. Oppdag våre løsninger for prosessautomatisering for å gjøre det smartere, mer tilkoblet og sikrere. Løsningene optimaliserer driften samtidig som de øker produksjonssikkerheten.

   Se video
   • Optimalisert osteproduksjon

    South Caernarfon Creameries begynte med å lage ost på den gammeldagse måten, for hånd, men etter hvert som de vokste, innså de raskt at de trengte en automatisert prosess for å levere konsekvente produkter. Det var her PlantStruxure™ kom inn i bildet og ga fabrikken brukervennlig prosesskontroll.

   • Muliggjøre rene resultater innen gruvedrift

    Som en leder innen å rydde opp avfallshauger etter kullgruver trengte RecyCoal å integrere prosessautomatisering for å få mest mulig ut av maskinene deres. De brukte PlantStruxure for å overvåke, vedlikeholde og automatisere det som vanligvis ble gjort manuelt.

   • Redusere strømforbruk

    Se hvordan vår PlantStruxure-løsning hjalp Australias Wide Bay Water Corporation med å redusere strømforbruket i deres største avløpsrenseanlegg med 12,5%.

   • Øke energi- og produksjonseffektivitet

    Se hvordan vår PlantStruxure-løsning har brakt Total, en statlig etanolprodusent, til teten av Brasils biodrivstoffindustri.

    To menn med hjelmer som diskuterer forretninger i anlegget.

    Utfordringer

    Utfordringene dine multipliseres av den flyktige situasjonen i verdensøkonomien. Kravene til systemer for prosessautomatisering øker og går utover enkle reguleringsfunksjoner. Systemet for prosessautomatisering er et verktøy ikke bare for å styre anlegget, men også for å oppnå lavere energiforbruk, kostnader og utslipp. Det støtter produksjons- og forretningsbeslutningene og forbereder anlegget og driften på fremtiden.
    Ingeniører som ser på planer

    Våre løsninger for prosessautomatisering

    Hvorfor arbeide med oss

    • Håndtrykksikon Erfaring utgjør hele forskjellen. Vi forstår utfordringene dine. Som en leder innen prosessautomatisering og energistyring har vi levert løsninger for industrien i over 40 år. Vi vet at driften din er unik, så vi tilbyr fleksible og sikre arkitekturer som kan skreddersys for å møte prosessbehovene dine for større fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet.
    • Tidsikon Invester i dag. Oppnå suksess i morgen. Utvalget innen PlantStruxure-automatisering fører våre eksterne, lokale, hybride og kontinuerlige prosessapplikasjoner sammen med komplette livssyklustjenester for å øke effektiviteten gjennom operasjonene dine. PlantStruxure kobler til via en åpen nettverksarkitektur ved hjelp av utprøvde teknologier og en kraftig industriell programvarepakke, fra første til øverste etasje.

    Fakta

    • Ikon med blå graf som peker oppover Dra nytte av IoT (tingenes internett), sikre god drift og forbedre den totale bedriftsytelsen.
    • Blått ikon av en mobil enhet Diagnostiser installasjonene i sanntid fra nettbrettet og smarttelefonen.
    • Blått forbindelsesikon Det beste sikkerhetssystemet med mer enn 600 millioner timer drift uten svikt ved behov.
    • Blått tidsikon Med Modicon M580 kan du spare 25% i utviklingstid med null produksjonstap under skifte av applikasjon.
    • Blå graf som peker nedover Reduser energiforbruket med opptil 30% takket være PlantStruxure PES.
    • Blått Schneider One-ikon Styr driften med rett perspektiv, operer med den beste informasjonen, skap med intuitiv enkelhet og beskytt virksomheten.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.