• Default Alternative Text
  Finn ut hvordan vi foretar forandringer for fremtiden

  Utforsk smarte byer

  • Carson City i Nevada, USA

   For å nå sine mål har Carson City Public Works Department skapt en infrastruktur med utgangspunkt i hva de ansatte er i stand til å gjøre og den beste tilgjengelige teknologien for smarte byer fra Schneider Electric.

   Les historien
   Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
  • Boston i Massachusetts, USA

   Byen støtter Greenovate Boston-initiativet og har planer om å redusere energiforbruket med 80 % innen 2050 gjennom effektivisering og atferdsendring, og samtidig sørge for en fullstendig oversikt over styringen av energiforbruket i hele byen.

   Lær mer
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bremen, Tyskland

   Bremen har tatt i bruk Wonderware-programvaren i hele byen for å sentralisere administrasjonen av de mange kommunale eiendommene. Fordelene dette gir, omfatter blant annet redusert energiforbruk og enklere kommunikasjon og rapportering.

   Lær mer
   Default Alternative Text
  • GreenLys, Frankrike

   Utviklingsprosjektet for smarte strømnett i GreenLys, som omfatter Lyon og Grenoble, fungerer som en eksperimentell plattform for nyskapende løsninger, fra strømproduksjon til strømforbruk.

   Standard alternativ tekst

   Hver by er unik.

   Det er ikke bare én måte å bli en «smart» by på. Planleggere trenger løsninger som oppfyller bestemte mål for byen. Gjennom en dynamisk utbedring av infrastrukturen kan byene gjennomføre sine egne planer og samtidig fokusere på økonomisk vest.
   Standard alternativ tekst

   Finn ut mer om utviklingen av smarte byer

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.