Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

   Solkraftløsninger

   Solkraftanlegg

   Utfordringer

   I det nye solkraftmarkedet der leverandører kommer og går, må kundene kunne stole på en pålitelig partner for solcelleinstallasjonen sin, spesielt for den mest kritiske delen – strømkonverteringskjeden.
   • Løsninger

    Schneider Electric tilbyr en komplett løsning for solkraftkonverteringskjeden inkludert strømfordeling, overvåkning og teknisk støtte.
   • Fordeler

    En samarbeidspartner du kan stole på vil levere uovertrufne, pålitelige integrerte løsninger og førsteklasses teknisk støtte verden over. Produktene våre er utviklet og bygget etter de høyeste standardene og er spesifikt konstruert for å oppfylle de strenge kravene til installasjonen din.
   • Forskjellen

    Med over 178 års ledelse verden over innen strøm- og strømfordelingsteknologi har vi et komplett utvalg av fotoelektriske løsninger for installasjoner uansett størrelse.
   Solcellebærer foran bysilhuett

   Fotoelektrisk kraftstasjonsløsning

   Vi tilbyr komplette fotoelektriske kraftstasjonsløsninger både for sentraliserte og desentraliserte installasjoner som inkluderer både fotoelektrisk integrering og tilkobling, strømkonvertering, fordeling, overvåkning og teknisk støtte.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.