Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Titanium – smart løsning for måleinfrastruktur

   light shining through a bundle of fiberoptic cables

   Utfordringer

   Strømleverandører står overfor en stadig mer kompleks drift, og et press mot å bruke eksisterende kilder til nettinformasjon. De må skaffe seg mest mulig kunnskap om alle nettverksnivåer. Med infrastrukturer for avansert måling (AMI-er) kan de skaffe og analysere måledata fra endepunktene i nettverket. Slik kan se-verkene kjøre innovative programmer for håndtering av etterspørsel og engasjere kundene til å bruke elektrisiteten på en mer effektiv måte.

   En komplett, integrert løsning

   Titanium, en komplett integrert bedriftsløsning
   • Løsninger

    Titanium er et komplett sett med måleløsninger som er spesielt utviklet for å oppfylle alle målebehovene et e-verk/nettselskap trenger.

    • Installasjon:  Planlegg og følg opp slik at du kan begrense behovet for å ha utstyr til behandling, optimalisere arbeidsstyrken og garantere vellykket utplassering.
    • Vedlikehold:  Smarte analyseverktøy og billetteringsmuligheter som settes sammen med systemer for håndtering av arbeidsordrer.
    • Drift:  Avanserte ad-hoc-verktøy som brukes til å samle pålitelig og regelmessig smart målerinformasjon og til å operere eksternt slik at «Meter-to-cash»-prosessen optimaliseres.\\
   • Nøkkelfakta

    De mest avanserte tjenestene: Analyse av eksisterende måleprosesser for å ta i bruk nye teknologier, følge opp utplassering og daglig drift av infrastrukturer og vedlikehold for å garantere kritiske målinger.

    Det mest avanserte verktøyet: Støtt leveransen av smarte målertjenester, få mest mulig ut av nåværende informasjonsteknologi for å levere et sett med avanserte verktøy som garanterer pålitelig utplassering og drift av AMI som omfatter driftsteknologi for smart målerstyring i én enkel løsning.
   • Hovedfordeler

    Banebrytende teknologi: Vi bruker den mest avanserte IT-teknologien til å levere en fullstendig skybasert virtuell arkitektur som enkelt utvides fra hundretusenvis til mer enn 13 millioner enheter.

    Cybersikkerhet: Informasjonssikkerhet er enveldig viktig og innebærer kryptering av enhver enkelt bit med informasjon, inkludert målinger, passord eller sertifikater.

    Pålitelig drift: Ytelse i henhold til de aller høyeste og mest krevende tjenestenivåavtaler for leveranse av målerinformasjon. Den perfekte sammensetning av den mest avanserte og pålitelig driftsteknologi og informasjonsteknologi.

   Fordeler

   • teknikeren ser på et smart måleoppsett

    Effektiv installasjon. Planlegg og følg opp AMI-installasjonen slik at du kan følge tidsplanen og minimalisere behovet for å ha utstyr til behandling.

   • en dataskjerm viser programvare for smart måling

    Effektiv drift. Hold infrastrukturen for smart måling i gang ved å oppdage lavtytende anlegg og reparere dem med den innebygde OTRS-en.

   • En elektrisk forsyningsmåler for smart måling

    Målebasert plattform. Støtter forskjellige måleteknologier under samme driftsmiljø.

   • tekniker med en bærbar datamaskin ved en kraftstasjon for elektrisk forsyning

    Effektive tjenester. leverer måletjenestene i henhold til forretningslogikken og behovene deres til høyest mulig ytelse

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.