Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Brosjyrer, videoer og referanseprosjekter

   Med over 25 års dokumentert erfaring forbedrer vi ytelse, energieffektivitet og sikkerhet i din virksomhet  ved å levere omfattende løsninger.

   Les brosjyren
   workings looking at monitors, energy and facility management software
  • Brosjyrer, videoer og referanseprosjekter Styringsløsning for rørledninger

   Ende-til-ende-løsning for styring og drift  av rørledninger.

  • Brosjyrer, videoer og referanseprosjekter Prosessautomatisering

   Løsninger for prosessautomatisering fra Schneider Electric tilfører operasjonell integritet til anlegget ditt, operasjonell innsikt til folkene dine og en fremtidsrettet plattform for driften.

   En bygningsarbeider som lener seg til et rekkverk og snakker i en walkie talkie, bærekraftighetsrådgivning, vannhåndtering, vann og avløpsvann.

   Utfordringer

   Å bevare sikkerheten til både ansatte og eiendeler i et høyrisikomiljø, er en topprioritet. Vanskelige beslutninger om investeringer og driftskostnader kan forsterke denne utfordringen. Det gjelder å skape et effektivt arbeidsmiljø med høy kompetanse. Erfarne arbeidere pensjonerer seg, og du må opprettholde produktiviteten til tross for svingende priser og teknologier i endring.

   Fakta

   • Blått ikon for olje og gass Schneider Electrics sikkerhets- og kontrolløsninger driver det største raffineriet i verden.
   • Blått ikon for olje og gass onshore Schneider Electric er involvert i mer enn 80 % av produksjons- og driftsmarkedet onshore.
   • Blå olje- og gassrørledning 80 % av de største globale rørledningsoperatørene stoler på Schneider Electric.
   • Blå jord Europa-Afrika-ikon Schneider Electric gjør mer enn 60 % av LNG-produksjonen i verden mulig.
   • Blå jord Europa-Afrika-ikon Vi bidrar til å raffinere 30 % av verdens råolje.
   • Blått ikon av en koffert Vi forvalter 80 % av de daglige pris- og faktureringstransaksjonene i forsyningskjeden i Nord-Amerika.

   Hvorfor samarbeide med Schneider Electric?

   • Olje og gass-ikon Levering av komplette løsninger Med over 30 års dokumentert erfaring kan vi hjelpe deg med å forbedre din bunnlinje ved hjelp av energieffektivisering og bedre sikkerhet. Det gjør vi med våre omfattende løsninger for store virksomheter.
   • Prosumer-ikon Vi lytter til kundene våre Vi samarbeider med kundene våre for å finne de mest effektive løsningene. Vi er best i bransjen når det gjelder resultater - på globalt nivå.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.