• Default Alternative Text

  Bank- og finansvirksomhet

  Våre løsninger hjelper bank- og finansinstitusjoner over hele verden til å bli mer effektive, smidigere og bedre tilkoblet. Det betyr at du kan konsentrere deg om det som er viktig: å maksimere fortjenesten og verdiene.

  Utforsk tilbudet vårt
  Finansdirektører utforsker digital teknologi

  Utfordringer

  Finanssektoren har gjennomgått noen turbulente tider. Den globale økonomiske krisen har skadet kundenes og investorenes tillit. Økende miljøkrav og forbrukervern har ført til mer press. Dessuten krever de raskt utviklende digitale tjenestene en pålitelig fysisk infrastruktur. Dette er avgjørende for å opprettholde viktige tjenester, legge til nye tjenester og være konkurransedyktig.

  Hvorfor samarbeide med Schneider Electric?

  • Partnerikon Schneider Electric er en global spesialist innen energiadministrasjon og -automatisering Vi forstår de unike behovene til kundene av finansielle tjenester, og finner løsninger for å redusere investeringer og driftskostnader. Våre løsninger sikrer pålitelig infrastruktur for den digitale transformasjonen, karbonreduksjon og maksimal energieffektivitet, i tillegg overholdelse av regelverk og beskyttelse mot cyberangrep.
  • Prosumer-ikon Schneider Electric er opptatt av å støtte finanssektoren Vi hjelper bank- og finanskunder med å oppnå bærekraftig vekst, håndtere driftsrisiko og lykkes i den digitale transformasjon.
  • Banco ABC Brasil

   Schneider Electric har inngått samarbeid med IBM for å tilby en skalerbar og modulær datasenterløsning for Banco ABC Brasil.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.