• Default Alternative Text

  E-verk og nettselskaper

  En moderne strømleverandør er en smart leverandør. Vær klar til å takle utfordringene i en verden i endring. Dekk behovene til kundene dine - i dag og i fremtiden. Vi hjelper deg med nyskapende løsninger for e-verk og nettselskaper.

  Les ebokSe våre webinarer
  energistyringskonsulent med hjelm foran vindu og kraftstasjon

  Utfordringer

  Strømleverandører må redusere sine kostnader og likevel sikre førsteklasses drift, de trenger å digitalisere ende-til-ende-prosesser raskt og yte mer. De må også håndtere risikoen med å finne balansen mellom topper i etterspørselen og perioder med lav produksjon. Svaret? Intelligente nettverk, nye forretningsmodeller og nye kundetjenester for vekst som går utover enkelt salg av strøm.

  Hvorfor arbeide med oss?

  • Verktøyikon Førsteklasses drift Bli mer produktiv i en energiverden i endring: reduser kostnader, skap muligheter for sikker og pålitelig drift og hold nettet ditt stabilt.
  • Bildet viser Ikon for oppadgående graf Ekspertise innen distribuert energi La oss hjelpe deg med å endre måten nett administreres på. Med våre nye tjenester får du bedre kundeservice, samsvar med forskrifter om fornybar energi og nettfleksibilitet.
  • Innovasjon på alle nivåer

   Nye teknologier utfordrer oss og fører til nye måter å leve på. Våre løsninger integrerer seg sømløst i miljøet vi lever i.

   Les mer
   Default Alternative Text
  • En leder innen ADMS (avanserte styringssystemer for energidistribusjon)

   Schneider Electric er utnevnt til en av lederne i Gartners Magic Quadrant for avanserte styringssystemer for energidistribusjon med den høyeste poengsummen i alle tre brukstilfellene innen kritiske egenskaper.

   Les mer
   Default Alternative Text
  • Virtuell synkron produksjon for distribuert produksjon

   Benytt deg av muligheten for plug-and-play-integrering av fornybar energi - uten å gå på akkord med nettstabiliteten.

   Finn ut hvordan
   Renewable energy
  • Invester i riktig smartgrid- teknologi

   I dag møter kraftselskaper og strømleverandører et marked med høy grad av konkurranse, som skaper behov for kostnadsreduksjoner og nye inntektskilder. Samtidig må strømleverandører levere en pålitelig og sikker tjeneste til sine sluttkunder.

   Slik kan nettselskaper få hjelp til å planlegge fremover
   Helping utilities plan ahead
  • Våg å drømme: Fremtiden til driftssikkerhet for leverandører

   Driftssikkerhet er et fokusområde hos strømleverandører, og med rette. Hvordan kan de forbedre den?

   Finn ut
   The future of reliability for utilities
  • Slik vil smarte nett nå sitt potensial

   I et intervju med bladet Edifícios e Energia kommer Alain Glatigny, Smart Grid Innovation Vice President hos Schneider Electric, med forslag til hva EU må gjøre for å støtte utviklingen av smarte nett.

   Lær mer
   Smart grids to reach their potential
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.