Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Opplæringstjenester

   Utfordringer

   Utnytt løsningen din maskimalt

   Schneider Electrics opplæringspersonell har flere års erfaring med teknisk infrastruktur. De vanligste problemene gjelder UPS-struktur, bekymringer rundt kjølesystemer, tilgjengelighetsmåling og infrastrukturtilgjengelighet generelt.

   Opplæringstjenester - En oversikt

   Standard alternativtekst
   • Løsninger

    Utvidede opplæringstjenester for operatører er en viktig del av løsninger for avbruddsfri strømforsyning. Grunnleggende operatøropplæring er inkludert i igangkjøringen av et system, men utvidedt operatøropplæring gir ytterligere opplæring på stedet. Slik opplæring øker din kunnskap, forståelse og evne til å håndtere driften av systemer for avbruddsfri strømforsyning.
     
    Med avansert operatøropplæring får du den viktigste operatørkunnskapen og praktiske erfaringen du trenger for å få maksimal driftseffektivitete og systemtilgjengelighet. Gjennom en kombinasjon av klasseromsopplæring og laboratorieøvelser får deltakere muligheten til å øke kunnskapen om det installerte systemet og bli trygge på håndteringen av utstyret.
   • Løsningsforslag

    Ved å lære fra bransjeekspertene våre kan du få mest mulig utav løsningen din fra Schneider Electric. Du kan øke kunnskapen og tryggheten i driften og håndteringen av satasenterets fysiske infrastruktur.
   • Differensiering

    Vi tilbyr kundespesifikke opplæringsløsninger slik at dere får mest mulig utav løsningen deres.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.