Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

   • Utvidet levetid på utstyr Lavere driftskostnader og økt bærekraft.

    Schneider Electric forenkler design/installasjon, utvider utstyrets levetid, verner om sikkerheten til de ansatte og utstyret. Dette øker effektiviteten og påliteligheten til hele den tekniske infrastrukturen.

    Mann med plantegninger av produksjonsgulv. Ved hjelp av service fra Schneider Electric ligger han i forkant av stadig voksende utfordringer i sitt prosjekt.

    Utfordringer

    Økonomiske krav begrenser driftsbudsjettet, samtidig som forventningene til tilgjengelighet, ytelse, energieffektivitet og sikkerhet stadig blir høyere. Tjenestene våre er rettet mot aldrende teknisk infrastruktur og tap av erfaren arbeidskraft, med mål om å forenkle vedlikehold, administrasjon og langsiktig planlegging, slik at du kan ligge i forkant av stadig voksende utfordringer.
    Bildet viser forretningsfolk som ser på planer.

    Ressurshåndteringens livssyklus

    Skreddersydde tjenester i alle stadier av prosjektet
    Uavhengig av utstyrets alder har vi servicealternativer for vedlikehold, ekstern administrasjon, reservedeler, opplæring, modernisering og rådgivning som er samlet i fem hovedfaser i ressurshåndteringens livssyklus. Ansatt og leder i en lagerbygning.

    Field Service i henhold til kompetanse

    Hvorfor velge Schneider Electric

    • Serviceikon Tjenester fra en enkelt kilde Tjenestene våre er tilgjengelige både globalt og lokalt, og kan skreddersys til enhver bedrift. Vi leverer service gjennom hele levetiden til en installasjon
    • EcoXpert-ikon Få kontroll over vedlikeholdskostnadene. Én serviceplan med én ansvarlig leverandør. Gjør administrasjon og budsjettering enklere med stabile kostnader uten overraskelser.

    Fakta

    • Life Is On | Schneider Electric Mer enn 170 års erfaring
    • Blått samarbeidsikon 160 000+ ansatte i mer enn 100 land
    • Blått hjelmikon 6700 sertifiserte Field Service Representanter (FSR) på verdensbasis
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.