Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

 • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

  Infrastruktur og effektivitetsoppgraderinger

  Forbedre effektivitet for å øke ROI

  • Referanseprosjekter Utnytte effektivitet for å øke besparelser og bærekraft

   En nordamerikansk leder innen sportstøyproduksjon henvendte seg til Schneider Electric om å revidere produksjonsprosessene på det største produksjonsanlegget deres. Ingeniørene våre identifiserte tiltak for ressursbevaring (RCM-er) som ville gi energi-, ressurs- og kostnadsbesparelser ved anlegget. I sluttrapporten oppsummerte Schneider Electric RCM-ene og anslåtte mulige besparelser ved lignende anlegg på tvers av hele bedriften.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
  • Referanseprosjekter Oppnå reduksjoner for å oppveie for prosjektkostnadene

   En nasjonal apotekkjede har gjennomført tusenvis av effektiviseringsprosjekter i løpet av de siste tre årene. I tillegg til å gi anbefalinger om prosjekter, håndterte Schneider Electric også reduksjonsprosessene for mer enn 1250 prosjekter. Siden 2012 har vårt Incentive Services-team oppnådd reduksjoner på 1,6 millioner dollar, og det pågår fortsatt anslåtte reduksjoner på 530 000 dollar.

   Industrial crane used for constructing new smart buildings in a smart city (smart city concept).
  • Føre an innen IS0 50001

   Schneider Electric begynte prosessen med å oppnå ISO 50001-sertifisering ved 26 amerikanske anlegg for å oppnå målet sitt om å redusere energiforbruket med 25 %. Etter å ha foretatt en rekke kritiske energieffektiviseringsprosjekter det siste tiåret, oppnådde Schneider Electric en reduksjon i energibruk på 28 % (nå 37 % siden 2004), og oppnådde IS0 50001-sertifisering.

   Smiling salesman in electronics store, sustainability services, digital economy.
  • Tilføre kreativ finansiering

   Et stort sørvestlig universitet med et begrenset budsjett hadde desperat behov for å oppgradere utstyret. Schneider Electrics leverte et kreativt alternativ. Ved hjelp av finansiering basert på fremtidige besparelser finansierte universitetet de nødvendige oppgraderingene ved hjelp av de garanterte energikostnadsbesparelsene over varigheten av nedbetalingstiden.

   College graduate looking at college building
   Boligblokk under konstruksjon med utvidelse, smarte bygninger, smart by.

   Utfordringer

   Energi- og ressurseffektivisering reduserer kostnadene, men det kan være utfordrende å identifisere disse mulighetene i anleggene. Muligheter for effektivisering kan variere sterkt avhengig av utstyret og prosessene ved anlegget. Identifikasjon og prioritering av disse prosjektene kan være en utfordring, men energibesparelser lønner seg.
   Et bilde av en smart bygning av murstein på et college om høsten.

   Infrastrukturoppgraderinger og -effektivisering

   Utfør effektiviseringsprosjekter med målbar og kontrollerbar avkastning på investeringen.

   Hvorfor samarbeide med Schneider Electric?

   • Life is on | Schneider Electric Reduser energiforbruk Våre fagfolk innen effektivisering låner bort ekspertisen til kunder som ønsker å redusere energiforbruket. Vi gir ende-til-ende-veiledning for hver fase av prosjektet, fra konsept til ferdigstillelse.
   • Life Is On | Schneider Electric Øke bærekraft Ekspertene våre er unikt kvalifisert til å hjelpe deg med å optimalisere fordelene ved energieffektivitet. Vår service inkluderer fornybare energiløsninger og hjelp til sertifisering av bygningseffektivitet.

   Fakta

   • Life Is On | Schneider Electric Produsenter kan redusere forbruket sitt med 5–15 % gjennom effektiviseringstiltak.
   • Life Is On | Schneider Electric Energieffektivitet er en enkel, rimelig og effektiv metode for å øke kostnadsbesparelsene ved anlegget.
   • Life Is On | Schneider Electric De forventede besparelsene er 20 milliarder dollar hvis energieffektiviteten forbedres med 10 % i kommersielle og industrielle bygninger.
   • Life Is On | Schneider Electric 5 %: Effektivitet oppnås ved atferdsendringer.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.