• Default Alternative Text

  Schneider Electric og Microsoft Azure

  Hvordan du kan levere IoT-tilpassede digitale tjenester

  Se video
 • Default Alternative Text

  Er du klar?

  Med Masterpact MTZ er du klar for fremtiden.

  Se video
 • Default Alternative Text

  Dagens energiinteresser: Schneider Electrics respons

  Denne videoen med informasjonsgrafikk belyser tre megatrender når det gjelder energi: urbanisering, industrialisering og digitalisering, og gir deg Schneider Electrics respons i form av energieffektivitet, bærekraft og automasjon.

  Se video

  Tingenes internett (IoT)

  Tingenes internett (IoT) er et fenomen som faktisk har vært på fremmarsj ganske lenge allerede. De viktigste faktorene til denne utviklingen er en rask økning av tilkoblede enheter, en bredere aksept for åpne standarder (som Ethernet) og det faktum at «smart» teknologi har blitt billigere.
  En forretningsmann kan overvåke energistyringsprogrammet fra et nettbrett, tingenes internett

  Driftsmessig intelligens

  Intelligensen som gjør at IoT-enheter kan kommunisere med hverandre, er ikke et nytt konsept. Men driftsmessig intelligens innebærer at man får mer informasjon fra data og utstyr, noe som vil føre til enorme kostnadsbesparelser, raskere responstid og bedre avgjørelser både i hjemme- og bedriftsmiljøer.
  • Forretningsrapport om IoT 2020

   Schneider Electric spurte mer enn 2500 beslutningstakere i ulike virksomheter rundt om i verden om fremtiden til IoT, hvordan man kan få umiddelbar verdi av IoT og deres observasjoner rundt vellykket drift

   Se hva de hadde å si
   Default Alternative Text

   Lær hvordan du kan dra nytte

   Se hvordan IoT kan gjøre livet enklere både hjemme og på jobben Rapporten IoT – How Connectivity Drives Operational Intelligence gir deg en grunnleggende veiledning i hvordan du kan utnytte potensialet til IoT i ditt miljø.
   Last den ned i dag!
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.