Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Vi introduserer EcoStruxure™ Power

   IoT-tilkoblede verktøy klare til å forbedre alle aspekter ved systemet ditt for elektrisk distribusjon. Få total kontroll med sanntidsdata og smarte analyser for prediktivt vedlikehold.

  • Default Alternative Text

   Livreddende DRIFTSSIKKERHET

   Å bygge et toppmoderne, bærekraftig barnesykehus er et ambisiøst prosjekt. Nemours Children’s Hospital bruker Schneider Electrics EcoStruxure™ Power for å sikre at nødgeneratorene gjenoppretter livreddende strømforsyning på maks 10 sekunder. Slik får legeteamene full DRIFTSSIKKERHET med ren, avbruddsfri strøm.

   Se video
  • Default Alternative Text

   En ny verden for elektrisk distribusjon

   Måten vi produserer og forbruker energi på, har forandret seg drastisk. Finn ut hvordan Schneider Electric™ utnytter nye teknologier til å omdefinere elektrisk distribusjon, med denne interaktive veiledningen.

   Oppdag en ny tidsalder for IoT
  • Default Alternative Text

   Rediferere fremtiden

   Med åpen integrering, sanntidsregulering og -analyse samt et høyere nivå av cybersikkerhet utnytter EcoStruxure Power de nye mulighetene som oppstår som følge av nye smarte enheter og økende digitalisering til fulle for å levere bedre pålitelighet, sikkerhet, effektivitet, bærekraft og tilkobling.

   Se videoen Les e-boken

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power gir sikrere, mer pålitelig og mer effektiv strøm samt betydelige økonomiske fordeler. IoT-baserte, fremtidssikre løsninger skreddersys etter dine spesifikke behov og forenkler ditt arbeid. Våre digitaliserte løsninger for mellom- og lavspenning drives av innovasjon på alle nivåer og legger til rette for bedre tilkoblingsmuligheter, drift basert på sanntidsinformasjon fra anlegget og smarte analyser.
   Life is on | Schneider Electric
   • Strømdistribusjon gjennomgår en total omvandling

    Den tradisjonelle lineære banen fra anlegg til plugg erstattes gradvis av digitaliserte IoT-forsyningsmodeller, som er mer integrert, gir bedre samspill og responderer hurtigere til sanntidshendelser.

   • 2017-utgaven: Teknisk veiledning om mellomspenning

    Få all hjelpen du trenger for å beskrive, designe, installere, drifte, inspisere og vedlikeholde strømnett i samsvar med de nyeste IEC-standardene for mellom- og lavspenning.

    Lær mer
    Default Alternative Text
   • Vi bygger den nye energiverdenen

    I en ny energiverden drevet frem av 3D-trender som handler om reduserte CO2-utslipp, desentralisering og digitalisering, må strømleverandører/nettselskaper være innovative og utvikle seg.

    Maksimer ytelsen og oppnå store energibesparelser

    Energiforbruk er en viktig problemstilling ved styring av bygg, og bygninger er identifisert som de største strømforbrukerne. Likevel unnlater de fleste eiere og operatører å måle og styre strøm. Lær mer om hvorfor dette er så viktig, og hvordan du kan få det til.
    Last ned guiden her
    • For tekniske konsulenter og systemutviklere Få høyere prosjekteffektivitet og gjennomfør innen tidsfrister uten risiko. Med Schneider Electric kan du levere systemdesign som er innovativ, i samsvar med standarder og tilpasset fremtiden til eldistribusjon takket være bruken av programvareløsninger for energistyring. Lær mer
    • For tavlebyggere Sikre prosjektledetid og -kvalitet, og reduser kostnader fra utvikling til idriftsetting. Lever komplette MV-/LV-løsninger som er klare til en mer tilkoblet og effektiv verden. Lær mer
    • For kommersielle driftsledere Øk byggets effektivitet og tilfredsstill nye, presserende behov raskere. Digitaliserte, tilkoblede og effektive løsninger gir deg fordeler i dag, samtidig som du er utrustet for morgendagens behov. Lær mer
    • Det elektriske systemet ditt har noe å rapportere Gi det en stemme med EcoStruxure Power. Overvåk eldistribusjon, forutsi behov, identifiser problemstillinger, og styr ressurser eksternt – med Smart Panels-løsningen. Lær mer

    EcoStruxure™-suksesshistorier

    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.