Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

 • Default Alternative Text

  Vi driver INNOVASJON

  Og vi gjør det på alle nivåer med EcoStruxure™. Oppdag hvordan Schneider Electric setter mer ambisiøse ideer ut i livet med produkter og løsninger fulle av INNOVASJON: IoT-aktiverte og tilkoblede produkter, automasjonssystemer, apper, analyser og tjenester.

  Se video Et vellykket prosjekt
 • Default Alternative Text

  2020: Mål om NULL AVFALL

  NULL AVFALL fra produksjonsanlegg innen 2020 er et ambisiøst prosjekt. Med Schneider EcoStruxure™ brukee Whirlpool Corporation data og ekspertise til å drive frem og oppnå bærekraftsmålet sitt.

  Se videoen
 • Default Alternative Text

  Innovation Summit World Tour

  Dristige ideer og innovasjon er nødvendig for å kunne fortsette å være konkurransedyktig i den digitale økonomien. Schneider Electrics innovasjonskonferaser er et middel for å gjøre deg i stand til å lede an i denne epoken.

  Finn ut mer

  EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

  EcoStruxture er Schneider Electrics IoT-aktiverte, åpne og allsidige plug-and-play-arkitektur og -plattform for hjem, bygninger, datasentre, infrastruktur og industrier.

  EcoStruxure leverer innovasjon på alle nivåer, fra tilkoblede produkter til edge control og apper, analyseverktøy og tjenester, på seks ekspertiseområder – strøm, IT, bygning, maskin, anlegg og nett – og sørger for økt sikkerhet, pålitelighet, driftseffektivitet, bærekraft og tilkoblingsmulighet for kundene våre.

  Utvalgte kundehistorier

  • ArcelorMittal

   ArcelorMittal forbedrer stålkvaliteten og gjør samtidig produksjonen mer miljøvennlig, med døgnkontinuerlig drift ved hjelp av Schneider Electrics EcoStruxure™ Plant.

  • Hilton Garden Inn i Dubai Mall i De forente arabiske emirater

   Det største Hilton Garden Inn utenfor USA er nå ett av Hiltons mest effektive og bærekraftige hoteller.

  • SA Power Networks

   Å opprettholde strømforsyningen til 1,5 millioner husstander i de mest ekstreme stormene, er et ambisiøst prosjekt.

  • Telefónica

   Med Schneider EcoStruxure™ IT behandler Telefónicas datasenter i Alcalá utrolige 14 kW per rack og sørger samtidig for driftssikre tjenester.

  Se | IoT: Serien «Powering the Digital Economy»

  IoT er i ferd med å endre hvordan virksomheter og forbrukere samhandler. Vi er vitne til en enestående tilgjengelighet til innovative teknologier, noe som øker kundenes forventninger og generer mengder med data. Ingen bransje er uberørt. Den eksklusive CNBC-serien som er sponset av Schneider Electric, utforsker trendene og teknologiene som setter standarden for omdanningen til en digital økonomi.
  • Paris Innovation Summit 2018 Keynote

   The disruptive technologies of the Digital Economy are challenging companies to think and act differently. Jean-Pascal Tricoire, Schneider Electric Chairman & CEO, opens the Paris Innovation Summit and explains how we Power the Digital Economy.

  • Innovation Summit World Tour

   Les om våre innovasjonskonferanser og finn ut hvordan du kan utnytte de nye mulighetene i en verden i rask endring. Møt oss på den neste innovasjonskonferansen i Paris fra 5. til 6. april, der vi vil vise hvordan vi skaffer strøm til den digitale økonomien.

   Bli med på den digitale revolusjonen!
   Default Alternative Text

   Fakta om EcoStruxure

   • 21 000 systemintegratorer og partnere i ett økosystem
   • 1,5 millioner ressurser forvaltes
   • Mer enn 40 digitale tjenester i salg
   Life is on | Schneider Electric

   Oppdag EcoStruxure™

   Ett enkelt, åpent IoT-system som setter deg i stand til å konkurrere i dagens digitale verden. EcoStruxure™ utgjør en enorm forskjell. Finn ut hvordan bruk av Tingenes internett for sikkerhet, pålitelighet, effektivitet, bærekraft og tilkoblingsmuligheter gir økt verdi i virksomheten din. Last ned nå
   Life is on | Schneider Electric
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.