Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Vi driver INNOVASJON

   Og vi gjør det på alle nivåer med EcoStruxure™. Oppdag hvordan Schneider Electric setter mer ambisiøse ideer ut i livet med produkter og løsninger fulle av INNOVASJON: IoT-aktiverte og tilkoblede produkter, automasjonssystemer, apper, analyser og tjenester.

   Se video Et vellykket prosjekt
  • Default Alternative Text

   2020: Mål om NULL AVFALL

   NULL AVFALL fra produksjonsanlegg innen 2020 er et ambisiøst prosjekt. Med Schneider EcoStruxure™ brukee Whirlpool Corporation data og ekspertise til å drive frem og oppnå bærekraftsmålet sitt.

   Se video
  • Default Alternative Text

   2050: karbonnøytral FREMTID

   Det er et ambisiøst prosjekt å satse mot en karbonnøytral FREMTID. Og enda mer ambisiøst når det å tilby ren energi til millioner, innebærer oppgradering av et aldrende strømnett. Enel sørger for lykkes med dette ved hjelp av Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Se video Oppdag EcoStruxure™

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   EcoStruxure er vår åpne, IoT-klare systemarkitektur og plattform. EcoStruxure leverer økt sikkerhet, pålitelighet, effektivitet, bærekraftighet og mulighet for nettilkobling. 

   Med EcoStruxure nyttiggjør vi fremskrittene som er gjort innen tingenes internett, mobilitet, sensorer, nettsky, analyse og cybersikkerhet for å kunne levere innovasjon på alle nivåer. Dette betyr blant annet at produktene våre kan kobles til internett, du kan ta i bruk Edge Control, apper, analyseverktøy og -tjenester. EcoStruxure-plattformen har blitt tatt i bruk i over 450 000 installasjoner, som kobler sammen over 1 milliard enheter, med støtte fra hele 9000 systemintegratorer.

   Default Alternative Text
   Default Alternative Text

   Oppdag EcoStruxure™

   Ett enkelt, åpent IoT-system som setter deg i stand til å konkurrere i dagens digitale verden. EcoStruxure™ utgjør en enorm forskjell. Finn ut hvilken høy verdi sikkerhet, pålitelighet, bærekraft og konnektivitet har for virksomheten din i dag. Last ned nå
   Life is on | Schneider Electric
   Schneider Electric har spurt mer enn 2500 beslutningstakere i ulike virksomheter rundt om i verden om deres syn på suksess, fremtiden til IoT (Tingenes Internett) og hvordan man umiddelbart kan realisere verdien som ligger i IoT.   Se deres svar i vår IoT 2020 Business Report
   • Den nye energibransjen i 3D+E Mer elektrisk


    Dobbelt
    så rask vekst i strømbehov i 2040 sammenlignet med dagens strømbehov

    Finn ut mer
    Default Alternative Text
   • Effektive og tilkoblede bygninger

    Det er større behov enn noensinne for innovasjon i bygninger. Schneider Electric bruker gjennombruddsteknologier til å skape morgendagens bygninger.

    Les historien
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Vi endrer industrier med automatisering

    Schneider Electric skaper merverdi og hjelper industrier å unytte potensialet til IIoT (Industrial Internet of Things) for å øke produktiviteten med bedre prosesstyring.

    Les historien
    Default Alternative Text
   • Skaper et nytt energiparadigme

    Måten vi produserer og forbruker energi på, har forandret seg drastisk. Finn ut hvordan Schneider Electric utnytter nye teknologier til å omdefinere energidistribusjon, med denne interaktive veiledningen.

    Oppdag en ny tidsalder for IoT
    Default Alternative Text

    Skap nye muligheter med aktiv energistyring

    Reduser energiforbruk og miljøpåvirkning i sanntid – for langsiktige besparelser og for å få et konkurransefortrinn i markedet.
    Last ned e-boken

    EcoStruxure™ - referanseprosjekter

    • Life is on | Schneider Electric Internap
    • Life is on | Schneider Electric Shedd Aquarium

    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.