Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

 • Default Alternative Text

  2050: karbonnøytral FREMTID

  Det er et ambisiøst prosjekt å satse mot en karbonnøytral FREMTID. Og enda mer ambisiøst når det å tilby ren energi til millioner, innebærer oppgradering av et aldrende strømnett. Enel sørger for lykkes med dette ved hjelp av Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Se video
 • Default Alternative Text

  DRIFTSSIKKER selv om det stormer

  Å opprettholde strømforsyningen til 1,5 millioner husstander i de mest ekstreme stormene er et ambisiøst prosjekt. SA Power Networks stoler på at Schneider Electrics EcoStruxure™ Grid leverer DRIFTSSIKKER overvåkning og styring av det enorme strømnettet deres, og bidrar til å holde befolkningen i Sør-Australia trygge i ekstreme værforhold.

  Se video

  EcoStruxure™ Grid

  Fra sømløs lokal produksjon og integrasjon i utkanten av strømnettet til brobygging mellom tilbud og etterspørsel – EcoStruxure™ Grid øker effektiviteten til strømnettet – for bærekraftige nett.
  Life is on | Schneider Electric

  Åpne opp for det digitale strømnettet

  Modernisering og digitalisering av nettet er en vekstmulighet for nettselskapene. Det gir økt driftssikkerhet, bærekraft, effektivitet, sikkerhet og ytelse. Les bloggposten

  Energifakta og -trender

  • 75 milliarder IoT-tilkoblede enheter innen 2025
  • 58% økning i det globale energibehovet innen 2040
  • 72% reduksjon i prisene på solenergi siden 2009
  Life is on | Schneider Electric
  • Den nye energisektoren I en ny energisektor drevet frem av trender som handler om reduserte CO2-utslipp, desentralisering og digitalisering, må strømleverandører være innovative og utvikle seg.
  • Fremtidens energi er her Digitalisering, desentralisering og avkarbonisering er i fred med å forandre hvordan vi genererer, transporterer, distribuerer og forbruker energi. Mer fra vår Chief Strategy Officer, Emmanuel Lagarrigue, i Bloombergs forum «Future of Energy Summit».
  • Slik vil smarte nett nå potensialet sitt
   EcoStruxure for e-verk Smarte e-verk må utvikle intelligente nettverk, nye forretningsmodeller og nye kundetjenester hvis virksomheten skal omfatte mer enn bare salg av energi. Finn ut hvordan
  • Termisk kraft, strømledninger og en nydelig solnedgang
   Digital understasjon Vår nye løsning kombinerer interoperabilitet, cybersikkerhet og tilkoblingsmuligher og benytter IoT for å gjøre livet enklere samt samler inn sanntidsinformasjon fra felten og bedriften for ressursstyring. Få mer informasjon

  Les kundehistorier om EcoStruxure™ Grid

  • Innovation Summit World Tour

   Les om våre innovasjonskonferanser og finn ut hvordan du kan utnytte de nye mulighetene i en verden i rask endring. Møt oss på den neste innovasjonskonferansen i Paris fra 5. til 6. april, der vi vil vise hvordan vi skaffer strøm til den digitale økonomien.

   Bli med på den digitale revolusjonen!
   Default Alternative Text
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.