Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Du kan velge et annet land for å se tilgjengelige produkter eller gå til det globale nettstedet vårt.

Velg et annet land

  • Default Alternative Text

   Hannover Messe 2016

   25–29. april 2016
   Hannover Messe 2016 er vårt springbrett til fremtiden!

   Er du klar?

   Hannover 2016 – omvisning i Schneider Electrics utstillingsstand

   Se hva vi stilte ut på standen i Hannover i år. Videoen nedenfor er fullt interaktiv, så du må gjerne utforske våre virksomhetspilarer og produkter.
   • Høydepunkter fra Hannover Messe 2016 Diskuter høydepunktene på Hannover Messe 2016.
   • Life is On i 360 grader på Hannover Messe Gikk du glipp av utstillingsstand C50 i hall 11? Se 360º-visningen på smarttelefonen eller nettbrettet.
   • Avduking av Masterpact MTZ Er du klar? Enkle oppgraderinger med USB, tilkobling til smarttelefon, energimåling og mer. Se avdukingen av Masterpact MTZ på Hannover Messe i april 2016!
   • Pressekonferanse Pressekonferanse – direkteopptak fra Hannover Messe 2016
   • Det nye digitale, kraftige og fleksible beskyttelsesreleet Easergy P5 Strømdistribusjon er den bærende delen i alt, og derfor har Scneider lansert den digitale fremtiden innen beskyttelsesreleer. Det nye Easergy P5 er utviklet for å gi maksimal sikkerhet og pålitelighet i hele levetiden.
   • Masterpact MTZ – er du klar? Gjør deg klar for fremtiden med den nye kretsbryteren Masterpact MTZ. Finn ut hva som gjør denne kretsbryteren til den første av sitt slag og samtidig en legende – den beskytter alle nivåer i den elektriske distribusjonen med smarte, nyskapende funksjoner som sørger for at du er klar for alt.
   • Den fremtidsklare fabrikken Når du kjøper en brusboks, kan det sette i gang en uventet kjedereaksjon av hendelser og forårsake en plutselig overbelastning på strømnettet ... eller kanskje ikke. Finn ut hva som skjer med den nye kretsbryteren Masterpact MTZ.
   • Det fremtidsklare sykehuset Installasjon av et nytt klimaanlegg kan være uheldig for hele det elektriske distribusjonsnettverket i bygningen ... eller kanskje ikke. Finn ut hva som skjer med den nye kretsbryteren Masterpact MTZ.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.