Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Industri- og automatiseringsdagene 16. - 17. November 2010
   
   
   

  Velkommen til spennende fagdager

   
   

  Schneider Electric har gleden av å invitere deg/ditt firma til å delta på Industri- og automatiseringsdagene. Arrangementet går over to dager på Holmen Fjordhotell i Asker.

  I løpet av to spennende dager vil du få innspill på hvordan du kan effektivisere prosessene i din bedrift. Her vil vi vise gode systemløsninger, produkter og verktøy.

  All informasjon samlet på et sted
  Dette er en unik mulighet til å bli oppdatert på nye og effektive automatiseringsløsninger. Dere får møte våre produktspesialister, se og ta på utstilte produkter og følge en rekke foredrag som vil gi dere nye idéer til mer lønnsomme løsninger.

  Bransjetreff
  Fra tidligere samlinger har vi fått positive tilbakemeldinger om at det knyttes mange nye bånd mellom deltakerne og at det utveksles erfaringer i pauser, i SPA avdelingen på ettermiddagen eller i baren på kvelden.

  Vi håper dette vil være av interesse for deg/dere, og vi ser frem til å møtes på Industri- og automatiseringsdagene 2010!

   
   
   

  Her er noe av det som blir presentert:

   
   

      

   

   

  MachineStruxure™ hjelper maskinbyggere å designe mer energieffektive og kostnadseffektive maskiner og installasjoner samtidig som ytelsen maksimeres. MachineStruxure består av en fleksibel hardware plattform og en omfattende programvare med et stort bibliotek av funksjonsblokker tilpasset forskjellige applikasjoner.

  MachineStruxure er et nytt konsept med løsninger som er spesielt tilpasset maskinbyggere som leverer serier med like maskiner. Det vil bli presentert to nye PLS systemer og andre produkter som inngår i konseptet

  Produktnyheter/lanseringer

   

   

  Informasjon om diverse produktnyheter og lanseringer. Vi presenterer produkter som har blitt lansert i løpet av 2010 og nyheter som kommer i 2011. Av aktuelle produkter kan vi nevne nye I/O moduler for flere av PLS systemene, nye operatørterminaler, ny frekvensomformer, mykstarter, fingeravtrykkbryter, programmerbar sikkerhetskontroller, ultralydgivere, sikkerhetsbrytere, trykknappbokser, strømforsyninger, avanserte motorstartere, reléer, mm.

  PlantStruxure

  PlantStruxure er det nye navnet på Schneider Electric’s prosess automatisering system.
  Det er basert delvis på eksisterende produkttilbud og videreutviklet med integrasjoner, funksjonsblokker, etc. for å imøtekomme våre prosesskunders behov for komplette løsninger.

  Gjennom en meget stor bredde i produkttilbudet er Schneider Electric blant de få aktørene i markedet som kan tilby en slik komplett automatiseringsløsning hvor også energistyring kan inkluderes. Dette gir gode muligheter for å optimalisere energiforbruket i prosessen og bedriften.

  PlantStruxure er utviklet spesielt for fem prioriterte markeder hvor funksjonalitet kundene kan utnytte er ivaretatt i løsningene og funksjonsbibliotekene. Markedene er olje & gass, vann & avløp, bergverk/sement/metall, matvare- og energiproduksjon.

  PlantStuxure utmerker seg ved å være basert på åpne og standardiserte teknologier, som gir kunden frihet til å velge tett integrasjon av Schneider Electric produkter eller en kombinasjon i samspill andre samarbeidende produkter og teknologier.

  Energieffektive løsninger

  Schneider Electric har løsninger for å energieffektivisere din bedrift!

  Ved å bestille en gjennomgang av bedriftens energibruk, får du synliggjort hvor energien brukes, hvilke tiltak som bør iverksettes og ikke minst en ROI analyse. Alt dette utføres på to arbeidsdager og ender opp med et oppsummeringsmøte med gjennomgang av vår rapport.

  På Industri og automatiseringsdagene presenterer vi hvordan vi jobber, gjennomgang av løsninger og eksempel på rapport fra en Norsk bedrift.