• Default Alternative Text

Produktdatablad (FDV)

Enkel instruksjon for hvordan du bruker og laster ned FDV dokumentasjon for flere produkter.

Våre produkter

Last ned FDV dokumentasjon enkelt

Her følger en enkel instruksjon og et enkelt verktøy for å laste ned produktdatablad for en liste med produkter. Du kan benytte både Schneider referanse og Elnummer, og funksjonen vil gjelde det meste av vårt produktsortiment. Den samme funksjonen er å finne i produktkatalogen. Når du navigerer deg rundt i produktkatalogen kan du trykke på «+» tegnet ved produktet og det legger seg i varekurven. Deretter kan du samle opp produktene for deretter å få ut alle FDV’ene tilknyttet listen.

Det er også andre funksjoner knyttet til varekurven.

Last ned FDV på 1-2-3
1. Last ned Excel-mal
2. Legg inn SE artikkelnr eller Elnummer
3. Last opp Excel-filen og velg «Eksporter produktdatablader»

> Klikk her for å laste ned FDV brukerveiledning og se detaljert steg-for-steg forklaring

Gå til produktkatalogen

Se oversikt over alle produkter og samle FDV dokumentasjon til flere produkter i varekurven.
Produktkatalog