• Se hvordan mySchneider-appen fungerer Få en rask innføring i de viktigste funksjonene i appen

Hvis du registrerer deg, åpnes flere nyttige funksjoner for din angitte profil.

schneider-gruppe-app

Vår populære app for kundebehandling blir stadig bedre.

Om mySchneider appen

For å kunne møte dine behov og forventninger på best mulig måte, har vi redesignet vår populære Customer Care-app I den nye appen mySchneider får du enkelt tilgang til informasjon og råd fra våre fagfolk, skreddersydde tjenester og 24-timers selvbetjening. Last ned og registrer deg nå for å få tilgang til anbefalte tjenester med mer.

mySchneider-appen er utviklet for iOS™- og Android™-enheter og er tilgjengelig på 20 språk. Flere språk og skreddersydde funksjoner kommer snart.
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.