• man and women talk about energy management in a data center

  Administrasjon av datasenterinfrastruktur (DCIM)

  Integrert programvare, måling, miljøovervåkning og sikkerhetsløsninger for strøm, kjøling og IT-rom.

  • Økende energieffektivitet ved universitetet i Cardiff

   Universitetets CTO Hugh Beedie forklarer hvordan DCIM-analyse muliggjorde en prosess av kontinuerlige forbedringer for PUE, som styrte kjølekostnadene og halverte datasenterets strømregning.

  • Medisinsk senter ved universitetet i Massachusetts velger StruxureWare for datasentre

   Teknologien endrer seg hele tiden, hurtig og komplekst. Hvordan kan organisasjoner holde følge? Svaret ligger i fleksibel, tilpasningsdyktig programvare for datasenterstyring.

   Finn ut mer
   Technician in Data Center Server Room, data center operations.
  • Busan Bank i Korea får et svært optimalisert og energieffektivt datasenter

   Busan Bank har satt pris på programvaren StruxureWare for datasentre. Den er en innovativ løsning som tillater å finne en god balanse mellom reduksjon av driftskostnader og krav til datasenterets tilgjengelighet.

   Finn ut mer
   Default Alternative Text
  • Se på energiutfordringen i globale sammenhenger

   Økende omsetning førte til at miljøet i datasenteret ble mer komplekst på grunn av utvidet kapasitet og samlede systemer, og en energibruken økte betydelig.

   Finn ut mer
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bangkok Insurance tar i bruk løsning for datasenterstyring

   Forsikringsbransjen er svært konkurransedyktig med tanke på produkter og nye typer tjenester, og dataene er en nøkkelfaktor for å lykkes i å bli en leder i bransjen.

   Finn ut mer
   Default Alternative Text
  • Utover det digitale sykehuset

   Mercy Health er en toppmoderne helseinstitusjon som har latt Schneider Electric håndtere deres datasenterbehov de siste seks årene. Schneider Electrics Business-Wise, Future-Driven datasenter gjorde at Mercy Health kunne endre forretningsmodellen sin. Fra å være et sykehus støttet av et datasenter, ble det til et datasentersystem som støtter flere sykehus.

  • Et toppmoderne datasenter

   Da Microsofts teknologisenter bestemte seg for å installere et nytt datasenter i sitt kunstutdannings- og innovasjonsbygg i Paris, henvendte de seg til Schneider Electric for å få den mest energieffektive og høyest tilgjengelige datasenterløsningen på markedet, som byr på støtte i verdensklasse.

   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.