• Default Alternative Text

  Maskinsikkerhetsløsninger

  Bygg sikre, lovlige og effektive maskiner

  • Schneider Electric Preventa SISTEMA- og VDMA-biblioteker

   Last ned de nyeste Schneider Electric-sikkerhetsbibliotekene for bruk i SISTEMA og andre verktøy!

   Last ned nå
   Default Alternative Text
  • Preventa – komplette sikkerhetskjedeløsninger for maskiner

   Oppdag leverandøren av den komplette sikkerhetskjeden som drives med Preventa-teknologi. Hjelper deg til å nå det riktige sikkerhetsnivået for maskinen din på en enkel måte!

   Life Is On | Schneider Electric

   Utfordringer

   Maskinbyggere ønsker å forbedre maskinsikkerheten uten å gå på akkord med produksjonsmål i dynamiske industrimiljøer. Sikkerhet har direkte innvirkning på brukerproduktiviteten og selskapets omdømme. Det kan være vanskelig å bygge riktig sikkerhetsnivå på maskinen din på grunn av forskrifter, et stort utvalg og behov for å være sikker på at du har riktig kunnskap om sikkerhetsutstyr.
   Standard alternativ tekst

   Maskinsikkerhetsløsningene våre

   Dekker all sikkerhetsfunksjonaliteten og skalerbarheten du trenger for maskinen din

   Hvorfor samarbeide med Schneider Electric?

   • Standard alternativ tekst Leverandør av komplett sikkerhetskjede Schneider Electric-sikkerhetskjeder dekker all sikkerhetsfunksjonaliteten og skalerbarheten du trenger for å forbedre effektiviteten og lønnsomheten. Preventa tilbyr et omfattende utvalg av sikkerhetsprodukter som er i samsvar med internasjonale standarder, for å gi den mest helhetlige beskyttelsen for personell og utstyr.
   • Bildet viser Ikon for oppadgående graf MachineStruxure MachineStruxure-automatiseringsløsningen hjelper deg med å bygge smartere maskiner og utstyr raskere for å gjøre bedriften mer effektiv, lønnsom og bærekraftig.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.