• Default Alternative Text

    Optimalisert forsyningskjede for bakeri- og konditori

    Conveyor belt filled with bread, machine control, food and beverage.

    Utfordringer

    – Fremskynde innføring av nye produkter
    – Muliggjøre emballasjefleksibilitet
    – Forsinke produkttilpasning
    – Opprettholde produktkvalitet og -sikkerhet 
    – Kontrollere allergener og kryssforurensning
    – Redusere energi- og karbonfotavtrykk
    • Løsninger

      Gi full innsikt i verdikjeden, øk ende-til-ende-kapasitet og reduser logistikkostnader.
    • Fordeler

      Øke leveringssikkerheten for produkter av overlegen kvalitet med produktivitet og miljøledelse som er best i klassen.
    • Differensiering

      Vi er en leder innen administrasjon av drikkevareoperasjoner, varehandel og logistikkautomatisering. Vi kombinerer disse styrkene for å tilby unike løsninger.

    Optimaliserte tilbud relatert til forsyningskjede

    • Drift av forsyningskjede
    • Varehandel og risikostyring

    Fordeler

    • Et barn som spiser en sandwich, mat og drikke.
      Fremskynde innføring av nye produkter
    • Arbeider som poserer med pakke på pakkelinje i kjeksfabrikk, mat og drikke.
      Muliggjøre emballasjefleksibilitet
    • Arbeider på kjeksfabrikk inspiserer store mengder ingredienser, bærekraftsrapportering, mat- og drikkeindustrien.
      Forsinke produkttilpasning
    • Transportbånd fylt med brød, maskinstyring, mat- og drikkeindustri.
      Opprettholde produktkvalitet og -sikkerhet 
    • Nybakte havrekjeks med rosiner på rist, mat og drikke.
      Kontrollerer allergier og kryssforurensning