• Default Alternative Text

    Overholdelse av regelverk for matsikkerhet for drikkevare- og bryggerivirksomhet

Couple refreshment at cafe in Dubai Marina, food and beverage.

Utfordringer

Viktige utfordringer innen drikkevareindustrien

– Håndtere et økende antall lagerenheter (SKU-er)
– Forbedre effektiviteten til pakkelinjen
– Redusere materialtap
– Forbedre energi- og ressurseffektivitet 
– Redusere lagerverdien
– Redusere arbeidskraft-kostnadene
  • Løsninger

    Gi full innsikt i verdikjeden, øk ende-til-ende-kapasitet og reduser logistikkostnader.
  • Fordeler

    Økt leveringssikkerhet for produkter av overlegen kvalitet, økt produktivitet og miljøfokus/bærekraft.
  • Differensiering

    Vi er en leder innen administrasjon av drikkevareoperasjoner, varehandel og logistikkautomatisering. Vi kombinerer disse styrkene for å tilby unike løsninger.

Overholdelse av regelverk for matsikkerhet

  • Byggsystemer
  • Driftssporbarhet og materialsporing
  • Produktserialisering

Fordeler

  • Fabrikkarbeidere i tapperi, mat og drikke, produksjonssystem.
    Håndterer et økende antall lagerenheter (SKU-er)
  • Glassflasker i produksjon i en produksjonsanlegg for drikke, mat og drikke.
    Forbedrer effektiviteten til pakkelinjen
  • Oppsynsmann og leder ser på plastflasker på transportbånd, mat- og drikkevareanlegg.
    Reduserer materialtap
  • To arbeidere som diskuterer styring av drikkevareanlegg
    Forbedrer energi- og vanneffektivitet