• Default Alternative Text

    Produksjonseffektivitet for bakeri- og konditorinæringen

    Default Alternative Text

    Utfordringer

    Viktige utfordringer innen bakeri- og konditoribransjen

    – Fremskynde innføring av nye produkter
    – Muliggjøre emballasjefleksibilitet
    – Forsinke endelig produkttilpasning
    – Opprettholde produktkvalitet og -sikkerhet 
    – Kontrollere allergener og kryssforurensning
    – Redusere energi- og karbonfotavtrykk
    • Løsninger

      Forbedre bærekraften til din virksomhet, og reduser strømregningen med 30 %. 
    • Fordeler

      Økt leveringssikkerhet for produkter av overlegen kvalitet, økt produktivitet og miljøfokus/bærekraft.
    • Differensiering

      Vi er en internasjonal spesialist innen energistyring og leverer programvare og tjenester over hele verden.
      Vi har spesifikk kompetanse innen mat og drikkeindustrien og regner de fleste av de globale aktørene i denne industrien som kunder.

    Fordeler

    • Nybakte havrekjeks med rosiner på rist, mat og drikke.
      Fremskynde innføring av nye produkter
    • Standard alternativ tekst
      Muliggjøre emballasjefleksibilitet
    • Et barn som spiser en sandwich, mat og drikke.
      Forsinke endelig produkttilpasning
    • Transportbånd fylt med brød, maskinstyring, mat- og drikkeindustri.
      Opprettholde produktkvalitet og -sikkerhet