• Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

  Solkraftløsninger

  Solkraftanlegg

  Utfordringer

  I det nye solkraftmarkedet der leverandører kommer og går, må kundene kunne stole på en pålitelig partner for solcelleinstallasjonen sin, spesielt for den mest kritiske delen – strømkonverteringskjeden.
  • Løsninger

   Schneider Electric tilbyr en komplett løsning for solkraftkonverteringskjeden inkludert strømfordeling, overvåkning og teknisk støtte.
  • Fordeler

   En samarbeidspartner du kan stole på vil levere uovertrufne, pålitelige integrerte løsninger og førsteklasses teknisk støtte verden over. Produktene våre er utviklet og bygget etter de høyeste standardene og er spesifikt konstruert for å oppfylle de strenge kravene til installasjonen din.
  • Forskjellen

   Med over 178 års ledelse verden over innen strøm- og strømfordelingsteknologi har vi et komplett utvalg av fotoelektriske løsninger for installasjoner uansett størrelse.
  Solcellebærer foran bysilhuett

  Fotoelektrisk kraftstasjonsløsning

  Vi tilbyr komplette fotoelektriske kraftstasjonsløsninger både for sentraliserte og desentraliserte installasjoner som inkluderer både fotoelektrisk integrering og tilkobling, strømkonvertering, fordeling, overvåkning og teknisk støtte.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.