• Default Alternative Text

  Tradisjonelle datasentre

  Løsninger for datasentre med kapasitet på over 1 MW.

  • Kjølige løsninger på et kjølig sted
   Schneider Electric har installert det første EcoBreeze-systemet i Amerika! Se hvordan det nye sentrale flaggskip-anlegget til Cogeco Data Services i  Barrie Ontario bruker utstyret vårt for å holde utstyret sitt kjølig.
  • Utover det digitale sykehuset Mercy Health er en toppmoderne helsetjenesteorganisasjon som har samarbeidet med oss om alle deres datasenterbehov i løpet av de siste seks årene. Samarbeidet med Schneider Electric gjorde at Mercy kunne endre forretningsmodellen sin fra et sykehus støttet av et datasenter til et datasentersystem som støtter sykehus.
  • Samarbeide for suksess Stampede-datasenteret ved University of Texas i Austin inneholder en superdatamaskin som er ment å løse problemer på størrelse med Texas. Så det krevde ikke bare topp utstyr, men industriledende ekspertise. Det er derfor TACC hentet inn det rådgivende ingeniørfirmaet HMG & Associates, den lokale distributørpartneren SWMCO og globale spesialister innen energistyring og automatisering: Schneider Electric.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.