• Default Alternative Text
  Automatiser, oppgrader, og utvid nettet

  Nettmodernisering

  • Minera SGrid Det intelligente svaret på spenningssvingninger

   Minera SGrid er en regulert fordelingstransformator som hjelper fordelingsnettverk med å eliminere risiko for spenningssvingning. Det er en nyskapende løsning basert på utprøvd teknologi, og er i samsvar med viktige moderne forskrifter. Se hvordan Minera SGrid forbedrer nettverkskvalitet for eksisterende eller nye stasjoner.

  • Økt sikkerhet gir ekstra fordeler

   Oppdag hvordan en leverandør i USA implementerte en kostnadseffektiv og effektiv løsning for å bidra til et tryggere arbeidsmiljø for de ansatte samtidig som de forbedret driftssikkerheten.

   Les mer
   Night view of an Industrial landscape, Heat station and the river, Industrial production.
  • Spar energi i smartgrid-æraen

   Nye forskrifter tvinger elektrisitetsleverandører til å øke effektiviteten i nettverkene sine. Denne rapporten presenterer en strategi for å utnytte verktøy for smarte nett som bidrar til å oppfylle og overgå foreskrevne effektivitetsmål.

   Les mer
   High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
   Standard alternativ tekst

   Utfordringer innen netteffektivitet

   For å få til et mest mulig effektivt nett, må du kunne samle og analysere store mengder energidata og forutsi hendelser før de skjer. Samtidig sliter du med stramme budsjetter, volatile kraftpriser og økende tapsrisiko.
   Flyfoto over New York, smart by i natten.

   Løsninger for nettmodernisering

   Hvorfor arbeide med Schneider Electric?

   • Fordeling-ikon Øk netteffektiviteten Forbedre ytelsen og bevisstgjøringen ved hjelp av sanntidsovervåking med integrerte datastyrte funksjoner.
   • Standard alternativ tekst Oppnå maks driftslønnsomhet Effektiviser ressursbruk og bruk av arbeidskraft. Forebygg strømbrudd, fortjenestetap og straffegebyrer med våre velutprøvde løsninger.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.