• The Boston Red Sox count on Schneider Electric's cloud services to give accurate weather forecasts and solutions

  Kom på banen: Uværet vil aldri komme overraskende på disse baseballspillerne

 • Default Alternative Text

  Vi fremmer innovasjon

  Og vi gjør det på alle nivåer. Finn ut hvordan Schneider Electric leder an i utviklingen av en ny energiverden med nettilkoblede produkter, edge control, apper, dataanalyse og tjenester.

  Les mer
  Life is on | Schneider Electric

  Utfordringen

  Etter hvert som været blir mer ustabilt, står virksomheter som er følsomme for ekstremvær, overfor større risiko.

  Med 82 hjemmekamper i året må banemannskapet for Boston Red Sox jobbe hardt for å sikre at både spillerne og fansen får en best mulig opplevelse når dommeren roper «Play ball».

  Siden det ikke er tak på Fenway Park-arenaen, må lagledelsen holde et skarpt øye med værforholdene. Tordenvær er en reell bekymring, for lynet kan plutselig slå ned med dødelig kraft 1,5 mil fra stormsenteret.

  Det er en risiko banesjef David Mellor ikke er villig til å ta. Men når avlyste kamper betyr høyere kostnader og lavere inntekter, er det bare én ting som er verre enn å avlyse en kamp på grunn av en storm. Og det er å avlyse en kamp på grunn av en storm som aldri kommer.

  redSox_02

  «Været er med på å avgjøre hvordan vi organiserer staben og hva slags arbeid vi skal utføre den dagen. Det kan også være avgjørende for om en kamp skal spilles eller ikke.»
  – David Mellor (til høyre), banesjef for Boston Red Sox

   
  Løsningen

  Forbedret værvarsel med Schneider Electrics WeatherSentry-tjenester leverer nøyaktige data om nedbør, vind, fuktighet, skygge, temperaturer og tordenvær. Alt dette er med på å avgjøre hvordan spillere og trenere planlegger kamper, og må tas hensyn til når det gjelder spillernes og tilskuernes sikkerhet.

  Nøyaktighet er absolutt nødvendig. Feil værvarsel kan få følger for både spillet og resultatet, noe som kan koste Red Sox milIioner av dollar.

  Red Sox bruker nøyaktige og pålitelige data og kosultasjoner fra WeatherSentry-tjenestene for å vurdere værforholdene, inkludert sannsynligheten for regn, når det kommer og hvor kraftig det blir, slik at fansen får en best mulig opplevelse på hjemmekampene. Slik blir det minst mulig kostnader i forbindelse med forsinkede eller avlyste kamper.

  Schneider Electrics WeatherSentry-tjenester med Lightning Manager hjelper idrettsorganisasjoner med å implementere beste praksis for sikkerhet ved lyn og tordenvær: sanntidsovervåking av tordenvær etter hvert som det nærmer seg, samt sette opp stormvarsel og faresoner opptil 10 mil fra et sted.


  Raske fakta om WeatherSentry-tjenester

  • Den mest nøyaktige værvarslingstjenesten i verden
  • Rangert som den beste værvarslingstjenesten i verden
  • Det største kommersielle teamet av meteorologer
  • Patenterte varslingstjenester
  • Eksperter på vakt for å svare på spesielt vanskelige spørsmål.

  redSox_06

  Lær hvordan din virksomhet kan bli mer lønnsom med innovasjon på alle nivåer.

  Klikk her

  Isete veibane om 100 meter

  IoT markerer begynnelsen på en ny tid når det gjelder sikkerhet for bilførere.
  Hent artikkelen

  .Nå kan du være forberedt på været med WeatherSentry-tjenester

  Prøv gratis

  Se flere konkrete prosjekter

  Klikk her
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.