• Default Alternative Text

  Kompetanseforum 2017

  Kompetanseforum fyller 10 år! Det er derfor spesielt gledelig å invitere deg og dine ansatte til nye Kompetanseforum - Let’s Connect 2017.

  Meld deg på

  Scandic Oslo Airport

  24.-25. januar 2017 Scandic Oslo Airport
  Ravinevegen 15
  2060 Gardermoen
  24. og 25. januar 2017
  Fra kl.10.00
  Ta kontakt hvis du har problemer med å rekke frem i tide, så finner vi en løsning
  Se kart
  • Let's Connect

  Kompetanseforum fyller 10 år! Det er derfor spesielt gledelig å invitere deg og dine ansatte til nye Kompetanseforum - Let’s Connect 2017.
  Med økt konkurranse i bransjen og strengere krav fra våre kunder, er det viktigere enn noen gang at vi som partnere jobber sammen mot felles mål og fokuserer på innovasjon. Sammen må vi løse utfordringene og mulighetene som endringene i industrien fører med seg, for å skape større verdi for våre felles kunder. Med økt urbanisering, industrialisering og digitalisering, tror vi at connectivity (#LifeIsOn) og innovasjon på alle nivåer (#InnovationAtEveryLevel) blir viktige stikkord for fremtiden.
  Vi har tatt med oss det beste fra tidligere Kompetanseforum og blandet det med nytt og spennende innhold av faglig karakter. Programmet vi har satt sammen skal samtidig by på inspirasjon og underholdning. Bli med og få med deg neste års spennende produkt- og løsningsnyheter fra Schneider Electric!. Velg ut produktområdene du synes er mest interessante og som du har lyst til å lære mer om.
  en første dagen blir som vanlig avsluttet med festmiddag hvor vi kan love topp stemning og god underholdning. Det vil også bli utdeling av prisen ”Årets grossist”.
  Meld deg på neste års høydepunkt! Let's Connect!
  #LifeIsOn #InnovationAtEveryLevel
  • Life Is On Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv. I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.
  • Let's Connect Kompetanseforum fyller 10 år, vi fortsetter å se framover og gleder oss til å dele neste års teknologiske trender med deg. Let's Connect!

  Let's Connect 2017

  Påmeldingsfrist 9. desember 2016 Kompetanseforum 2017 går under navnet Let's Connect. Vi ser på den økte industrialiseringen, urbaniseringen og digitaliseringen og hvilken rolle connectivity får i fremtiden.
  Meld deg på nå!
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.