• Default Alternative Text

  Arrangementer

  • Kompetanseforum 2017

   Kompetanseforum fyller 10 år! Det er derfor spesielt gledelig å invitere deg og dine ansatte til nye Kompetanseforum - Let’s Connect 2017. Påmeldingsfristen for neste års høydepunkt gikk ut 9 desember. Ønsker du å ta del av arrangementet kan du ta kontakt med Marit Muren.

   Send en e-post
   Default Alternative Text

   Vi ønsker å møte deg

   Det er enkelt å finne Schneider Electric på konferanser, handelsmesser og spesielle arrangementer rundt om i verden. Vi ser frem til å møte deg.

   Arrangementer i 2016

   World Future Energy Summit
   18–21. januar, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
   World Future Energy Summit (WFES) er verdens mest innflytelsesrike arrangement når det gjelder å fremme fremtidsenergi, energieffektivitet og ren teknologi. Statsledere, ideskapere, gründere, investorer og tusenvis av besøkende samles for å høre om den siste utviklingen innen fremtidsrettet energi. For innovatører og leverandører av energi er dette en mulighet til å bygge nettverk og danne verdifulle nye partnerskap.

   DistribuTECH 2016 Conference & Exhibition
   9–11. februar, Orlando, USA
   DistribuTECH er verdens største årlige arrangement innen transmisjon og distribusjon, med 11 773 deltakere fra 67 land.

   Elecrama 2016
   13–17. februar, Bengalluru, India
   ELECRAMA er verdens største utstillingsvindu for alt innen elektrisitet, og samler hele spekteret av løsninger som forsyner verden med elektrisk kraft. Arrangementet omfatter ikke bare utstyr og teknologi, det er også en plass der bransjefolk kommer sammen og utveksler ideer, med tekniske konferanser og bransjemøter.

   Light + Building
   13–18. februar, Frankfurt, Tyskland
   Smarte systemløsninger og moderne design danner grunnlaget for å kunne øke livskvaliteten. Derfor er «digital – individual – networked» mottoet for Light + Building 2016. Utviklingen av «moderne rom», som også bidrar til økt livskvalitet, hviler på disse tre prinsippene.

   2016 AFPM Annual Meeting
   13–15. mars, San Francisco, USA
   Det årlige møtet til American Fuel and Petrochemicals Manufacturers samler nøkkelspillere i raffineringsindustrien fra hele verden. Ledende bransjefolk deler verdifull innsikt i viktige spørsmål og de siste tekniske nyvinningene innen raffinering og petrokjemi. Stikk innom Schneider Electrics arrangement i Golden Gate Room 6 mandag 14. mars mellom 17.30 og 21.30.

   Schneider Electric Marathon de Paris
   3. april, Paris, Frankrike
   Schneider Electric Marathon de Paris er blitt en av de største maratonløpene i verden, like mye på grunn av deltakerantallet som de sportslige prestasjonene. Alle som fullfører, reiser hjem med uforglemmelige minner.

   ISC West 2016
   6–8. april, Las Vegas, USA
   ISC WEST er den absolutt største handelsmessen for sikkerhetsbransjen i USA. På ISC West kan du møte representanter fra mer enn 1000 utstillere og leverandører, og opprette kontakt med over 28 000 fagfolk innen sikkerhet.

   Hannover Messe
   25–29. april, Hannover, Tyskland
   På HANNOVER MESSE vil du få et fullstendig bilde av den industrielle verdiskapende kjeden under ett tak, i Hannover og rundt om i verden, med alt fra enkeltkomponenter til den komplette, intelligente fabrikken, samt spesielle trender som energieffektivitet, lette konstruksjoner og additiv produksjon.

   Connect 2016 Schneider Electric Automation Conference
   23–26. mai, New Orleans, USA
   Schneider Electrics automasjonskonferanse CONNECT 2016 finner sted fra 23–26. mai i New Orleans i Louisiana. Dette er en gylden mulighet for kunder av Foxboro, Triconex, Modicon, PlantStruxture PES og SCADA til å snakke med kolleger og våre fagfolk om hvordan de kan bruke våre nyeste teknologier og tjenester til å styrke virksomheten.

   Intersolar
   22–24. juni, München, Tyskland
   Intersolar Europe finner sted hvert år på Messe München. Det er verdens største utstilling for solcelleindustrien og dens samarbeidspartnere. I 2015 hadde Intersolar Europe mer enn 1000 internasjonale utstillere og rundt 38 000 besøkende bransjefolk. Utstillingen fokuserer på områder innen solceller, teknologier for fotovoltaisk produksjon, energilagring og fornybar oppvarming.

   Cigre
   21–26. august 2016, Paris, Frankrike

   Styrke kraftnettet
   Besøk oss på utstillingsstand nr. 253, og finn ut mer om våre nyskapende løsninger som gir økt pålitelighet, sikkerhet, effektivitet og bærekraft i alle ledd i strømforsyningen.

   SMM Hamburg
   6–9. september 2016, Hamburg, Tyskland
   Oppdag Schneider Electrics nye marine løsninger på utstillingsstand B6 nr. 502 i SMM Hamburg 2016

   Solar Power International
   12–15. september, Las Vegas, USA
   Solar Power International arrangeres av Solar Energy Industries Association (SEIA) og SEPA. SPI ble arrangert for første gang i 2003 og var ment som et verktøy for solenergi industrien der man kunne samle menneskene, produktene og utviklingsmulighetene som driver solenergi industrien fremover og former bransjens lyse fremtid.

   WEFTEC 2016
   24–28. september, New Orleans
   Smarte vannløsninger på WEFTEC 2016. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å redusere energiforbruket med 30 %: møt oss på utstillingsstandene 5713 og 5613

   WindEnergy 2016
   27–30. september, Hamburg, Tyskland
   Smarte vindenergiløsninger for en bærekraftig fremtid. Besøk oss på utstillingsstand 460 i hall B6, og finn ut mer om våre on- og offshore vindenergiløsninger.

   IOT Solutions World Congress
   2–27. oktober, Barcelona, Spania
   IoT Solutions World Congress er det mest betydningsfulle arrangementet i verden for industriell IoT, der teknologi og virksomheter møtes. Tingenes Internett skaper uendelige forretningsmuligheter for bransjer innen helse, produksjon, transport, logistikk og energi, med innovasjon og teknologi som bærebjelker. IoTSWC er stedet å være for de som ønsker å dra nytte av implementeringen av industriell IoT.

   Møt Schneider Electric!

   Ta en titt på Schneider Electrics globale arrangementer.
   Globale arrangementer