• Default Alternative Text

  Arrangementer

 • Seminar om Smart og sikker el-distribusjon

  Økt fokus på energieffektivisering og forutsigbar driftsikkerhet gjør at det utvikles ny og smart teknologi som integreres i den elektriske distribusjonen. Vi ønsker deg velkommen til et av våre seminarer om fremtidens løsninger, hvor vi fokuserer på:
  - Helheltlige løsninger for elektrisk distribusjon
  - Integrert måling og kommuniksjon
  - Overvåking og kontroll med din mobiltelefon – forutsigbar driftsikkerhet


  23. mai – Trondheim
  13. juni – Oslo

  Påmelding Agenda
  Default Alternative Text

  Vi ønsker å møte deg

  Det er enkelt å finne Schneider Electric på konferanser, handelsmesser og spesielle arrangementer rundt om i verden. Vi ser frem til å møte deg.

  Arrangementer i 2016

  World Future Energy Summit
  18–21. januar, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
  World Future Energy Summit (WFES) er verdens mest innflytelsesrike arrangement når det gjelder å fremme fremtidsenergi, energieffektivitet og ren teknologi. Statsledere, ideskapere, gründere, investorer og tusenvis av besøkende samles for å høre om den siste utviklingen innen fremtidsrettet energi. For innovatører og leverandører av energi er dette en mulighet til å bygge nettverk og danne verdifulle nye partnerskap.

  DistribuTECH 2016 Conference & Exhibition
  9–11. februar, Orlando, USA
  DistribuTECH er verdens største årlige arrangement innen transmisjon og distribusjon, med 11 773 deltakere fra 67 land.

  Elecrama 2016
  13–17. februar, Bengalluru, India
  ELECRAMA er verdens største utstillingsvindu for alt innen elektrisitet, og samler hele spekteret av løsninger som forsyner verden med elektrisk kraft. Arrangementet omfatter ikke bare utstyr og teknologi, det er også en plass der bransjefolk kommer sammen og utveksler ideer, med tekniske konferanser og bransjemøter.

  Light + Building
  13–18. februar, Frankfurt, Tyskland
  Smarte systemløsninger og moderne design danner grunnlaget for å kunne øke livskvaliteten. Derfor er «digital – individual – networked» mottoet for Light + Building 2016. Utviklingen av «moderne rom», som også bidrar til økt livskvalitet, hviler på disse tre prinsippene.

  2016 AFPM Annual Meeting
  13–15. mars, San Francisco, USA
  Det årlige møtet til American Fuel and Petrochemicals Manufacturers samler nøkkelspillere i raffineringsindustrien fra hele verden. Ledende bransjefolk deler verdifull innsikt i viktige spørsmål og de siste tekniske nyvinningene innen raffinering og petrokjemi. Stikk innom Schneider Electrics arrangement i Golden Gate Room 6 mandag 14. mars mellom 17.30 og 21.30.

  Schneider Electric Marathon de Paris
  3. april, Paris, Frankrike
  Schneider Electric Marathon de Paris er blitt en av de største maratonløpene i verden, like mye på grunn av deltakerantallet som de sportslige prestasjonene. Alle som fullfører, reiser hjem med uforglemmelige minner.

  ISC West 2016
  6–8. april, Las Vegas, USA
  ISC WEST er den absolutt største handelsmessen for sikkerhetsbransjen i USA. På ISC West kan du møte representanter fra mer enn 1000 utstillere og leverandører, og opprette kontakt med over 28 000 fagfolk innen sikkerhet.

  Hannover Messe
  25–29. april, Hannover, Tyskland
  På HANNOVER MESSE vil du få et fullstendig bilde av den industrielle verdiskapende kjeden under ett tak, i Hannover og rundt om i verden, med alt fra enkeltkomponenter til den komplette, intelligente fabrikken, samt spesielle trender som energieffektivitet, lette konstruksjoner og additiv produksjon.

  Connect 2016 Schneider Electric Automation Conference
  23–26. mai, New Orleans, USA
  Schneider Electrics automasjonskonferanse CONNECT 2016 finner sted fra 23–26. mai i New Orleans i Louisiana. Dette er en gylden mulighet for kunder av Foxboro, Triconex, Modicon, PlantStruxture PES og SCADA til å snakke med kolleger og våre fagfolk om hvordan de kan bruke våre nyeste teknologier og tjenester til å styrke virksomheten.

  Intersolar
  22–24. juni, München, Tyskland
  Intersolar Europe finner sted hvert år på Messe München. Det er verdens største utstilling for solcelleindustrien og dens samarbeidspartnere. I 2015 hadde Intersolar Europe mer enn 1000 internasjonale utstillere og rundt 38 000 besøkende bransjefolk. Utstillingen fokuserer på områder innen solceller, teknologier for fotovoltaisk produksjon, energilagring og fornybar oppvarming.

  Cigre
  21–26. august 2016, Paris, Frankrike

  Styrke kraftnettet
  Besøk oss på utstillingsstand nr. 253, og finn ut mer om våre nyskapende løsninger som gir økt pålitelighet, sikkerhet, effektivitet og bærekraft i alle ledd i strømforsyningen.

  SMM Hamburg
  6–9. september 2016, Hamburg, Tyskland
  Oppdag Schneider Electrics nye marine løsninger på utstillingsstand B6 nr. 502 i SMM Hamburg 2016

  Solar Power International
  12–15. september, Las Vegas, USA
  Solar Power International arrangeres av Solar Energy Industries Association (SEIA) og SEPA. SPI ble arrangert for første gang i 2003 og var ment som et verktøy for solenergi industrien der man kunne samle menneskene, produktene og utviklingsmulighetene som driver solenergi industrien fremover og former bransjens lyse fremtid.

  WEFTEC 2016
  24–28. september, New Orleans
  Smarte vannløsninger på WEFTEC 2016. Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å redusere energiforbruket med 30 %: møt oss på utstillingsstandene 5713 og 5613

  WindEnergy 2016
  27–30. september, Hamburg, Tyskland
  Smarte vindenergiløsninger for en bærekraftig fremtid. Besøk oss på utstillingsstand 460 i hall B6, og finn ut mer om våre on- og offshore vindenergiløsninger.

  IOT Solutions World Congress
  2–27. oktober, Barcelona, Spania
  IoT Solutions World Congress er det mest betydningsfulle arrangementet i verden for industriell IoT, der teknologi og virksomheter møtes. Tingenes Internett skaper uendelige forretningsmuligheter for bransjer innen helse, produksjon, transport, logistikk og energi, med innovasjon og teknologi som bærebjelker. IoTSWC er stedet å være for de som ønsker å dra nytte av implementeringen av industriell IoT.

  Arrangementer i 2017

  Smart Cities - How to Move Forward


  19. mai 2017 - 10:00 - 14:00
  Place: Schneider Electric Norge, Sandstuveien 68, 0680 Oslo, Norway

  Schneider Electric’s global Director for Smart Cities is visiting Norway, and we are pleased to invite you to a lunch seminar to hear his inspiring talk about the future of Smart cities.

  We know the world is riding a wave of urbanization, industrialization and digitization.

  • How do you best harness that power and energy to build smart cities?
  • How do we turn the vision into reality?
  • What exactly do these changes mean to those of us living within their borders?

  For påmelding


  REN Metodedager


  14. - 15. juni 2017 - Drammen Travbane
  Du vil du blant annet se Schneider Electrics nye løsninger for smarte nettstasjoner med Easergy T300. Fra mellomspenningsanlegg og transformatorer til automatisering av energidistribusjon:
  Schneider Electrics løsninger er skapt spesifikt for nettselskaper, olje- og gassindustrien, gruvedrift, datasentre og kritiske bygg. De dekker alle mulige behov for energistyring.
  Vi sees!

  Program og påmelding


  Expo Industrimesse

  6. – 7. september 2017 - Kongsberghallen, Numedalsveien 80, NO-3617 Kongsberg 


  Euro Expo Industrimesse Schneider Electric inviterer deg til EURO EXPO i Kongsberg

  På vår stand vil du bli kjent med bransjens mest moderne, nettilkoblede løsninger; en komplett portefølje og faglig ekspertise for en bærekraftig og lønnsom vekst.

  Velkommen til et spennende besøk med fokus på hvordan komponenter spiller sammen for å gjøre din automasjonsløsning konkurransedyktig og smart!

  Informasjon for besøkende

  Møt Schneider Electric!

  Ta en titt på Schneider Electrics globale arrangementer.
  Globale arrangementer