• Default Alternative Text

  Selskapets profil

  • Løsningen på verdens største problem

   Energi er grunnlag for alt liv, og vår rolle i Schneider Electric er å bidra til at alle mennesker, både i Norge og resten av verden, bruker energi på en sikker, effektiv og bærekraftig måte.

  • Refuge du Goûter

   Dette HQE-sertifiserte bygget, som ligger på 3800 meters høyde, er et eksempel på vårt engasjement når det gjelder utforming og implementering av originale løsninger for energistyring.

  • Schneider Electrics Marathon de Paris

   Vi gratulerer vinnerne, de som fullførte og alle de 43 317 løperne som deltok i Schneider Electrics Marathon de Paris 2016. Vi vil også rette en stor takk til de frivillige og tilskuerne. Dere var alle med på å gjøre 40-årsmarkeringen av arrangementet til en eventyrlig fest! Vi ses neste år!

  • Vår teknologi er overalt.

   Vår teknologi sikrer at det er liv overalt og til enhver tid.

   Verdensledende innen energistyring og automatisering

   Vi hjelper våre kunder å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv. I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.
   • Årsrapport Registreringsdokument 2014

    Årsrapporten (også kalt registreringsdokument) gir et dyptgående innblikk i gruppens strategi, forretningsvirksomhet, ledelse, årsregnskap, samt vårt sterke engasjement i bærekraftig utvikling.

    Last ned (PDF, 7,13 MB)
    Eolas Green Data Center Operations building in Grenoble, France
   • Rapport om strategi og bærekraft Høydepunkter 2014 – 2015

    Oppdag våre nyskapende løsninger som adresserer energiparadokset, nemlig det å skulle redusere vårt karbonavtrykk og samtidig støtte alles rett til kvalitetsenergi.

    Oppdag
    Smiling volunteers cleaning up park, environmental sustainability
    • Effektivitet ligger i blodet vårt Finn ut hvordan vi driver frem energieffektivitet på anleggene våre rundt om i verden

     Oppdag de fem tingene du bør vite om energihandlingsprogrammet.

     Lær mer
     Schneider electric trade show display showing big data analytics